Zoeken rond postcode

Arsenaal Restaurants Paul Fagel

Arsenaal Restaurants Paul Fagel

7.7 / 10.0
(17 stemmen)
Kooltjesbuurt 1
1411RZ Naarden
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0356949148
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@paulfagel.nl
52.2967055.159996
17 3.8852459016393 7.7
Gemiddelde waardering uit 17 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Arsenaal Restaurants Paul Fagel:

'Delights' van Paul Fagel in 'St. Tropez' van 't Gooi!Paul Fagel is telg uit de beroemde gelijknamige restaurateursfamilie. Voorbestemd om cuisinier te worden, trok Paul op zijn 18e naar Frankrijk om de Franse haute-cuisine en de Provençaalse keuken in het bijzonder te leren.  In Restaurant Klein Paardenburg van zijn broer Ton Fagel, kookte Paul zevenenhalfjaar en verfijnde zijn stijl en kunnen. Als volleerde cuisinier opende hij vervolgens een exclusief restaurant in Wijk bij Duurstede. Een lang gekoesterde droom ging hiermee in vervulling. Paul kookte in 'Duurstede' dan ook de sterren van de hemel. Dit leverde hem na reeds twee jaar de felbegeerde Michelin ster op. Negentien succesjaren later was de immer ambitieuze Paul aan een nieuwe uitdaging toe. In juli 1993 viel zijn oog op de prachtige locatie en historische entourage van Het Arsenaal in Naarden-Vesting. Een droomplek voor een droomrestaurant. Dat werd het en dat is het. De gastronomische renommee van topcuisinier Paul Fagel en zijn vermogen om elke gast zich speciaal te laten voelen is het geheim van Arsenaal Restaurants.
 Paul Fagel ontvangt u graag op één van de meest historische, sfeervolle en romantische plekjes in het Gooi, in de eeuwenoude Vesting van Naarden, naast de beroemde toonzalen van Studio Het Arsenaal van Jan en Monique des Bouvrie. Het “culinaire zwaargewicht” heeft ervoor gezorgd dat Restaurant ‘Het Arsenaal’ kwalitatief het middelpunt van dit tot de verbeelding sprekende landsdeel vormt.

Restaurant Het Arsenaal; ooit wachthuisje en militaire timmerwerkplaats, is een intiem restaurant met serre waar patron-cuisinier Paul Fagel de scepter zwaait. Wachten is er niet meer bij en timmergeluiden zijn vervangen door delicaat gesis in de pan en het ploppen der kurken. De gastvrijheid en warmte in het Restaurant zet zich met mooi weer voort op het ruime, sfeervolle terras met zalige loungebanken met uitzicht op het water en het oude wapenarsenaal Arsenaal. De twee mooiste dakplatanen van Nederland en de bamboehaag rondom het terras zorgen voor een zuidelijke sfeer en ambiance waarin het goed toeven is, zeker in combinatie met de voortreffelijke bediening. De ‘Delights’ die Paul Fagel met zijn witte brigade in de keuken tovert zijn ook daadwerkelijk in ieder opzicht ‘light’; prijstechnisch vriendelijk en verrassend licht.

De witte brigade assisteert Paul Fagel 7 dagen per week voor het diner. Van maandag t/m vrijdag geopend voor de lunch. Het terras van het Restaurant met zalige loungebanken onder de platanen is voor u geopend; maandag t/m vrijdag vanaf 12 uur en in de weekenden vanaf 16.30 uur.

De Brasserie; geen terras met fantastische loungebanken en bedden in de wijde omgeving in de vesting van Naarden dat deze verbazende belofte kan inlossen, behalve ....  
In het hart van het historische wapenarsenaal Arsenaal, omgeven door de toonzalen van Jan des Bouvrie, ligt een oase die deze illusie tot leven kan brengen. Een besloten en dus beschutte omgeving, wuivende palmen in stoere houten bakken, fijn marmer op de grond, een prachtige vijver in het hart, rust en ruimte: het terras van De Brasserie Het Arsenaal van Paul Fagel. Ontmoetingsplaats, rustplek met een krantje of tijdschrift, ideale locatie voor een uitstekende lunch, zo veelzijdig zijn de mogelijkheden die De Brasserie biedt. Een luxe broodje, rijke salade, huisgemaakte patisserie, gewoon een espresso of cappuccino, even een drankje rond borreltijd, alles kan in deze droomomgeving. De kleine kaart van Paul Fagel is een culinaire ontdekkingsreis om zalig te lunchen.
De Brasserie zelf biedt plaats aan 100 personen, het ruime en riante terras “groeit mee” met de komst van het aantal bezoekers en kan tot 200 mensen plaats bieden. Zondag gesloten.

Arsenaal Restaurants Paul Fagel is daadwerkelijk St.Tropez aan de A1! Zeven dagen per week geopend. Zeer strategisch gelegen ten opzichte van  Amsterdam (19 km). Verder beschikt het Restaurant over ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
AMEX
Chipknip
Diners Club
Dinner Cheque
Mastercard
PIN
VISA

Plaats een review

In de buurt gevonden

De Turfloods(8.0/10.0)0.1km
Naarden - Nieuwe Haven 33
 
 
Vrienden Horeca(8.2/10.0)0.2km
Naarden - Marktstraat 66
 
 
Bar Bistro 't Swaentje(8.0/10.0)0.2km
Naarden - Kerkpad 1
 
 
Drank- en Spijslokaal De Doelen(8.2/10.0)0.3km
Naarden - Marktstraat 7
 
 
Bert's Eetcafé(7.8/10.0)0.4km
Naarden - Turfpoortstraat 52
 
 
Dionysus(8.0/10.0)1.6km
Naarden - Mackaylaan 44
 
 
Brasserie Gooimeer(8.2/10.0)1.7km
Naarden - Onderwal 16
Sfeerkenmerken: Zakelijk
 
 
Archibald Schimmelpenninck(8.2/10.0)1.8km
Bussum - Brinklaan 25
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Graveland - Ankeveen - Blaricum - Bussum - Huizen - Kortenhoef - Laren Nh - Muiden - Muiderberg - Weesp
Restaurant Spot is onderdeel van Xind Media - Contact - Privacy verklaring - Aanmelden restaurant