Zoeken rond postcode

Chinees restaurant Taiwan

Chinees restaurant Taiwan

8.3 / 10.0
(24 stemmen)
Luttekestraat 8
8011LR Zwolle
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0384211458
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@restauranttaiwan.nl
52.5119576.091468
24 4.1639344262295 8.3
Gemiddelde waardering uit 24 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Welkom in ons nieuw ingerichte restaurant "Taiwan". Dit restaurant heeft een lange historie. Het is door onze grootvader in 1962 opgestart onder de naam Tong Au. In 1984 heeft onze vader het restaurant overgenomen en gaf het restaurant de naam "Taiwan". Hij heeft het uitgebouwd tot een mooi en herkenbaar restaurant dat bekend staat in Zwolle. Vanaf 2000 hebben wij het restaurant geleidelijk overgenomen. In 2004 heeft de consumentenbond ons restaurant uitgeroepen tot de besten van Nederland. In 2009 is onze witte huiswijn uitgeroepen tot de beste witte huiswijn van Nederland. Wij zijn hier heel blij mee en willen onze restaurant verder uitbouwen. Na 9 jaar hebben we besloten om het restaurant opnieuw in te richten, volledig naar onze smaak. Wij hopen dat u ook in ons nieuwe inrichting thuis zult voelen.


U kunt bij ons zowel snel dineren van de bekende smakelijke Chinese gerechten als uitgebreid genieten van de culinaire mogelijkheden. Hiervoor hanteren wij drie concepten: casual dining, shared dining en gastronomic dining.

o       Casual dining staat voor dineren in ongedwongen sfeer zonder poespas, maar wel de gezelligheid. U kunt kiezen uit rijsttafels, combinatieschotels en à la carte.

o       Shared dining staat voor gezellig samen dineren, waarbij samen van de gerechten wordt gegeten. Dit is erg geschikt voor groepen. Het gezamenlijke eten geeft u de mogelijkheid om een brede variatie van gerechten te proeven. U kunt zelf een aantal gerechten uitkiezen om samen van te eten, de samenstelling aan ons overlaten of voor de speciale Chinese familie diner gaan.
Bij de Chinese familie diner wordt bij aanvang een uitgebreide set van koude voorgerechten aan tafel gebracht. De hoofdgerechten worden één voor één opgediend. Gezamenlijk eten en proeven staat in dit concept centraal. In China wordt bij feestelijkheden met familie, vrienden en zakenpartners op deze manier gegeten. Dit is een avondvullend programma.

o       Gastonomic dining staat voor dineren op hoog niveau waarbij de koks met al hun creativiteit nieuwe smaakcombinaties creëren. Elke maand stelt onze chef kok een nieuw menu samen. U kunt vragen om het menu van de dag of het als een verrassing laten serveren. Bij uw eten hebben we speciale wijnen en speciaal bieren geselecteerd die goed uw gerechten passen. Maak uw eigen keuze met behulp van het wijn/bier kompas of vraag uw gastheer / gastvrouw om advies.

Vooralsnog wensen wij U een zeer genoeglijk verblijf toe en alvast,慢慢吃          (Man man chi, eet smakelijk)


Aida Widjojo & Frank Chan


Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
AMEX
Chipknip
Dinner Cheque
JCB Credit Card
Mastercard
Nationale Diner Cheque
PIN
Ticket Restaurant maaltijdbon
VISA
VVV Bon

Plaats een review

In de buurt gevonden

Traffic(8.2/10.0)0.1km
Zwolle - Ossenmarkt 9
 
 
Moor(8.0/10.0)0.1km
Zwolle - Grote Kerkplein 9
 
 
Restaurant EVEN(8.4/10.0)0.1km
Zwolle - Melkmarkt 15
Restaurant EVEN is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de Rabobank en biedt ruimte aan ongeveer 110 gasten. Dankzij deze bestemming is de oude bankbalie bewaard gebleven en is ook de oude bankkluis nog intact. De locatie zal naar verwachting de komende twee jaar beschikbaar zijn als...meer...
 
 
Grieks Restaurant Nieuw Olympia(8.2/10.0)0.1km
Zwolle - Melkmarkt 20
 
 
Wok & Go(8.2/10.0)0.1km
Zwolle - Grote Markt 17
 
 
Gelagkamer Hoogh(7.8/10.0)0.2km
Zwolle - Sassenstraat 3
Hoogh is een gelagkamer waar u heerlijk kunt dineren: voor slechts €25,- heeft u een top 3-gangen diner! Ook kunt u gezellig bij ons borrelen, in een modern-klassieke ambiance. U kunttijdens de borrel of het diner genieten van hele goede wijnen en natuurlijk hebben we ook een groot assortiment...meer...
Sfeerkenmerken: Hip - Trendy, Kindvriendelijk, Romantisch, Rustig praten, ...
Soort restaurant: Bistro, Frans restaurant, Hollands restaurant, Wereldkeuken, ...
 
 
Restaurant Poppe(8.0/10.0)0.2km
Zwolle - Luttekestraat 66
Sfeerkenmerken: Romantisch, Sfeervolle, Zakelijk
Soort restaurant: Bistro
 
 
La Toscana(7.6/10.0)0.2km
Zwolle - Oude Vismarkt 27
Al 29 jaar een geliefd adres voor eten op z’n Italiaans! La Toscana heeft een gezellige, mediterrane sfeer, een ruime keuze aan overheerlijke Italiaanse gerechten, een voortreffelijke verzameling wijnen en vlotte, gastvrije bediening. La Toscana is ideaal voor verjaardag, reünie, familie, etentje...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Dalfsen - Genemuiden - Hattem - Hattemerbroek - Heino - Kampen - Nieuwleusen - Punthorst - Vorchten - Wezep
Restaurant Spot is onderdeel van Xind Media - Contact - Privacy verklaring - Aanmelden restaurant