Zoeken rond postcode

paviljoen Paal Zes

paviljoen Paal Zes

7.1 / 10.0
(1 stem)
Zanddijk 6
1797PP Den Helder
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0223644099
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@paalzes.nl
1 3.5581395348837 1 7.1
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Strandpaviljoen Paal Zes nodigt je uit voor een kennismaking met de frisse Noord Hollandse wind, een ontmoeting met de woeste golven van de Noordzee in combinatie met een stralende zon die schijnt over het strand van Julianadorp. Slechts een mooie duinrit verwijderd van de Randstad. Volg de borden strand ga het duin over een ruik de zilte geur van de zee.
Een sfeervol paviljoen met een uitgebreide keuken. Paal Zes is 365 dagen per jaar geopend voor lunch, diner, huwelijk of bedrijfsfeest!

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Chipknip
Diners Club
Mastercard
Nationale Diner Cheque
PIN
VISA
VVV Bon

Reviews

Plaats een review
|
Een beetje voor veel!
We gingen lekker op zondag aan het einde van de avond varkenssate eten, dat hebben we vaker gedaan. Helaas was deze half warm en smaakte wat droog, met seroendeng erover en kroepoek erbij. Jammer dat dit niet knapperig was, zoals je in de supermarkt wel vindt. Ook vonden we dat we veek minder frites kregen dan de tafel naast ons, want ons bakje was ook veel kleiner. Hiernaar gevraagd kregen we als antwoord dat de frites bij de sate in de prijs zat en daarom minder was. Toen wisten we het even niet meer. Het leek erg druk in de keuken, want het duurde wel even voor we ons eten kregen. We zagen ook wat voor ons nieuwe gezichten, dus dat kan ook de oorzaak zijn, dan moet men nog even wennen aan werken. toch is het voor ons geen zekerheidje dat wij nog terug komen, daar moeten we over nadenken. Want het is eel een gok in onze ogen.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

Restaurant Spot is onderdeel van Xind Media - Contact - Privacy verklaring - Aanmelden restaurant