Zoeken rond postcode

Rederij Loosdrecht

Rederij Loosdrecht

8 / 10.0
(18 stemmen)
Postbus 142
1230AC Loosdrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0629608608
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@RederijLoosdrecht.nl
18 4.0185185185185 8
Gemiddelde waardering uit 18 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Wilt u op ’t Stockpaerdt uitgebreid en exclusief varend dineren dan kunnen wij maximaal 18 gasten aan tafel schikken. Maar wij kunnen u ook naar een van de vele top restaurants aan de Vecht of in Loosdrecht varen en zo uw gasten een onvergetelijk diner in combinatie met een rondvaart laten ervaren. Of u daar ophalen voor een rondvaart over de Vecht en of de Loosdrechtse Plassen.


Wij hebben tafels van 4, 6, 8 of 10 gasten. Daarom kunnen wij elke variatie maken. Voor grotere groepen serveren we een 5, 6 of 7 gangen amuse walking diner. Onze koks zien het als een uitdaging om met de beperkte mogelijkheden aan boord u een top diner te serveren. Heeft u een eigen kok in gedachte dan gaan we die voor u proberen te boeken. Wilt u Paul Fagel, Herman den Blijker of Cas Spijkers? Uw wensen zijn onze opdrachten. 't Stockpaerdt is bij uitstek geschikt voor privat dining en uw Vip's worden uiteraard door ons in de watten gelegd. Ook op feestdagen zoals met kerstmis zijn wij voor een exclusief kerstdiner te boeken. Varend genieten op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Voor grotere groepen leveren wij een walking dinner of een buffet naar keuze.


Kijkt u eens in de cateringlijst van Rederij Loosdrecht of het kerstmenu voor ideeën of bel ons voor speciale invullingen van uw cullinaire wensen. Maar wij lopen ook niet weg als u vraagt om een Oud Hollands Stamppotbuffet. Als u op deze regel drukt krijgt u een filmpje te zien van mogelijke tafelsetting aan boord.

Een mogelijkheid van partners / restaurants aan de Vecht en in Loosdrecht waar wij aan kunnen meren. In overleg kan er ook een diner van deze partners aan boord geserveerd worden.

* De Nonnerie Maarssen
* Geesberge Maarssen
* De Olifant Breukelen
* Slangevecht Breukelen
* Stoute Soldaatje Nieuwersluis
* Brasserie 't Amsterdammertje Loenen aan de Vecht
* Restaurant Tante Koosje Loenen aan de Vecht
* Hotel-Restaurant de Nederlanden in Vreeland


* Finley-Het Witte Huis Loosdrecht
* Restaurant Amice Loosdrecht
* Brasserie Kompas Loosdrecht
* Restaurant in de Watertuin Loosdrecht
* Restaurant 't Tuintje Loosdrecht
* Restaurant Porto Loosdrecht
* Restaurant Fitou Loosdrecht

Kenmerken

Betalingsmogelijkheden:
Chipknip
Mastercard
PIN
VISA

Plaats een review

Restaurant Spot is onderdeel van Xind Media - Contact - Privacy verklaring - Aanmelden restaurant